Förstärker produkter i plast

I Avesta finns GT-Plastmontage som tillverkar och monterar allt från större tankar, badhusanläggningar och rörsystem – ­ till mindre produkter som skyltar och växthus. Allt i plast. De anlitar Vestelv när de behöver metalldetaljer till deras plastprodukter.

”Vi är som en smidesfirma, fast i plast”. Så beskriver ägaren Göran Svensson vad GT-plastmontage sysslar med. I Avesta har GT-plastmontage en komplett verkstad för tillverkning av bland annat stora rörsystem och reningsanläggningar, i en mängd olika plastmaterial

Ibland behöver deras produkter kompletteras med metallkomponenter, där exempelvis aliminiumramar till plantlådor gör dem mer hållbara. Ett annat exempel är förstärkningsbalkar till tankar. Här anlitas Vestelv för laserskärning, bockning, fräsning och lackning.

”Samarbetet med Vestelv går långt tillbaka i tiden, och det beror ju på att det fungerar så bra.”

Samarbetet med Vestelv har pågått under lång tid och om det säger Göran Svensson:

­– Jag har bara positivt att säga om Vestelv. De är bra att ha och göra med, lätta att prata med och gör saker med hög kvalitet. Vi har ju liknande verksamheter, fast inom olika områden. Dessutom finns de ju några hundra meter från oss i Avesta och vi uppskattar närheten med ett lokalt samarbete.

OM GT-PLASTMONTAGE

Gör: Verkstadstjänster i plast
Finns i: Avesta
Grundades: 2000
Anlitar Vestelv för: Metalldetaljer till deras plastprodukter

Rulla till toppen