Karriär

Bli en del i vårt järngäng

På Vestelv är vi ett trettiotal medarbetare som finns i Avesta eller Edsbyn. Här får du använda alla dina styrkor och utvecklas i ditt jobb. Dessutom får du variation i arbetet och du blir en del av ett härligt och prestigelöst gäng.

En hållbar arbetsmiljö

På Vestelv arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöfrågor. Vår arbetsplats ska vara hållbar – både för människor, miljö och för företagets bästa. Här strävar vi efter glada medarbetare som trivs tillsammans och mår bra. Hos oss är det en självklarhet med friskvård och andra förmåner.

Alltid plats för utveckling

Utveckling och variation är viktigt för oss på Vestelv. Våra medarbetare ska känna att hela deras erfarenhet kommer till nytta i jobbet och vi uppmanar utveckling, vidareutbildning och egna initiativ. Även om du börjar på en plats kan du hos oss ta dig vidare till nya positioner.

Två orter – ett sammansvetsat lag

Trots att vi verkar i både Avesta och Edsbyn jobbar vi tätt tillsammans i olika konstellationer. Dessutom ses vi allihopa tillsammans några gånger per år. Vi tycker att vi är ett enda stort gäng där alla kan prata med alla – trots distansen. Vi jobbar hela tiden med och för varandra.

Är du nyfiken på att jobba med oss?

Skicka in ditt cv och personliga brev till oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Rulla till toppen