Ergonomiska kassalådor som håller länge

Swede Space Design utvecklar ergonomiska kassalådor för kassaterminaler som bidrar till en bra arbetsmiljö för butikspersonal. I över 20 år har Vestelv tillverkat Swede Space Designs kassalådor i lackerad stålplåt, med hög kvalitet och lång livslängd.

Även om samhället går mot att bli alltmer kontantlöst, behövs fortfarande kassalådor. Swede-Space Design har länge försett den nordiska marknaden med ergonomiska kassalådor.

– Vi har ett långt samarbete med Vestelv och det har alltid fungerat utmärkt. När vi vill förändra något i teknik eller design rådfrågar vi dem om vad de tror blir bäst och vi uppskattar deras tekniska kunskap. Våra kassalådor kräver noggrann tillverkning och hög kvalitet, något som Vestelv verkligen lever upp till, säger Annelie Segerpalm som är ägare för Swede Space Design.

”Vestelv har tillverkat våra kassalådor i över 20 år. Vi har inga reklamationer alls från våra kunder.”

Produkternas höga kvalitet och långa livslängd är viktigt för Swede Space Design, som har en stark miljöprofil. Det innebär att deras kunder kan köpa in kassalådorna och använda dem under längre tid – utan några problem.

– Vi har i princip inga reklamationer och det är väldigt positivt. Förutom den höga kvaliteten uppskattar vi även Vestelvs förmåga att snabbt skala upp tillverkningen när det behövs, som vid stora beställningar, säger Annelie Segerpalm.

OM SWEDE SPACE DESIGN

Gör: Designar och säljer ergonomiska kassalådor
Finns i: Vaxholm
Grundades: 2007
Anlitar Vestelv för: Legotillverkning av kassalådor

Rulla till toppen