Våra tjänster

Din kompletta industripartner – från idé till färdig produkt

På Vestelv utvecklar, konstruerar och tillverkar vi allt du behöver – i metall.
Oavsett om du vill ha hjälp med att lösa ett problem eller vet exakt vad du vill ha, hjälper vi dig.

Konstruktion

Vi hjälper industriföretag att designa, utveckla och konstruera produkter, maskiner och komponenter i metall. Våra engagerade projektledare och konstruktörer leder med van hand hela processen. De ser till att din idé blir förverkligad – och att du är involverad i hela resan.

Tillverkning

I vår maskinpark finns allt som behövs för en riktigt bra metallproduktion. Vi har allt från laserskärning till pulverlackering, med både manuella maskiner och robotstöd. Vestelvs erfarna medarbetare i verkstaden ser till att ta fram din produkt effektivt – och utan svinn.

 

Kvalitet och hållbarhet är viktigt för oss

Vestelv är en liten koncern med stor kompetens och en komplett markinspark, där våra cirka 30 medarbetare lyhört hjälper dig från idé till färdig produkt.

Våra skickliga medarbetare utformar precis det du behöver, från konstruktion till tillverkning och montering. Och vi strävar hela tiden efter att göra det så hållbart vi kan.

Vi har ett helhetstänk och järnkoll på våra processer, där vi kan garantera hög kvalitet, korta ledtider och till rätt pris. När du anlitar oss ska du spara både tid och pengar. Och dessutom behöver du bara ha kontakt med en enda leverantör – hela vägen.

Som ett mindre företag är vi nära dig som kund. Det gör att vi kan behålla en hög servicenivå där dialogen är det viktigaste för oss. Som kund är du involverad i hela processen och kan påverka i alla led.

Med täta avstämningar säkrar vi att vi fångar upp behov och önskemål – och minimerar risken för felsteg och missförstånd på vägen. På samma sätt är vi noga med att hela tiden statusuppdatera, så att du alltid vet vad som gäller.

När du anlitas oss på Vestelv garanterar vi att du får hög kvalitet och rätt pris på det du beställer. Om du som ny kund inte skulle bli nöjd, behöver du därför bara betala för materialkostnaden. För oss är nöjda kunder det allra viktigaste.

Rulla till toppen