Tillverkning

Med järnkoll på tillverkning – vi tar fram exakt det du behöver

I vår maskinpark finns allt som behövs för en riktigt bra metallproduktion. Vi har allt från laserskärning till pulverlackering, med både manuella maskiner och robotstöd. Vestelvs erfarna medarbetare i verkstaden ser till att ta fram din produkt effektivt – och utan svinn.

Vår maskinpark

För att kunna driva ett högteknologiskt företag som alltid levererar hög kvalitet till våra kunder krävs det mycket. Smidiga arbetssätt, bra strukturer, hög kompetens och inte minst en modern maskinpark. 

Här hittar du hela kedjan av maskiner – som krävs för att på ett kostnadseffektivt och säkert sätt producera dina produkter.

Montering och leverans

När din produkt, maskin eller komponent är färdig kan vi montera den, både one-off produkter och i serier. För dig som önskar montage på plats erbjuder vi även detta, vilket kan vara allt från räcken och trappor till kompletta maskinlinjer.

För smidiga leveranser ser vi alltid till att stämma av vad som blir bäst för dig. Vi frågar alltid våra kunder när och hur de behöver sin leverans – och så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Boka in ett möte med oss!

Är du intresserad av hur vi kan förbättra och effektivisera din produktion eller din verksamhet? Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte.

Rulla till toppen